Брза, професионална и сеопфатна услуга, Постапување од А-Ш со извонредна цена за извршените услуги SZU GmbH е компетентен партнер за контакт за сите видови штети од несреќи и процена на штети и за физички и за правни лица во Европа и во многу други земји 365 дена во годината.

 

Безразлично дали некој нанел штета врз вашето возило, дали испорачаната стока е оштетена или дали ви е потребен проценител за некоја машина во вашата фирма: Експертите од SZU ви стојат на располагање во секое време.

 

Покрај процена на штета на возило за физички лица или фирми, SZU GmbH издава и наоди од вештачење за штети при транспорт или ја проценува состојбата на машините. За нас работи голема мрежа на вештаци и ќе ви помогне брзо и професионално.

 

Тука ќе ги добиете најважните информации за нас. Со задоволство ви стоиме на располагање на телефон +49 (0) 8638 / 9816000.

 

szu hotline

szu hotline

 

Физички лица

PrivatkundenАко се случи...Прво се јавува паниката а потоа лутината.

Ние сме тука за вас. 


>> Читај следно

Правни лица

FirmenkundenКомпаниите ја почитуваат професионалната, брза и сеопфатна услуга од страна на SZU GmbH.

 

>> Читај следно

Извештаи за состојба

ZustandsberichteСакате да купите или да продадете половно возило?

 

 

>> Читај следно

 

 

Локации во Европа

StandorteВи нудиме голема и сигурна мрежа.

 

 

 

 

>> Адреса на локациите